На один із приватних будинків, розташованих у Дарницькому районі Києва, вночі з 27 на 28 березня влучили уламки російської ракети. Цю ракету знищили в небі силами української Протиповітряної оборони.

Як виявилося, постраждалий будинок належить колишньому прем’єр-міністру України Вітольду Фокіну.

Знімок Фокіна, який ховається від російських обстрілів у власному підвалі, опублікувала в Instagram його онучка Маша Фокіна, яка пробувала свої сили в шоу-бізнесі в ролі поп-співачки.

Цікаво, що в 2020 році Вітольд Фокін несподівано отримав посаду заступника голови української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу. Тоді його онучка запевняла, що саме їй дідусь зобов’язаний несподіваним політичним «воскресінням», і ці заяви викликали обурення в суспільстві.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Маша Фокіна, фото з Instagram

На цій посаді Фокін осоромився, зробивши низку суперечливих заяв. Зокрема, він стверджував, що немає жодних доказів причетності росії до розпалювання і ведення війни на Донбасі.

Нагадаємо, Маша Фокіна показала губи на половину обличчя. На опублікованому селфі дівчина позує в кімнаті біля вікна в чорному топі і з золотим масивним ланцюжком на шиї. Її макіяж дуже яскравий, погляд спрямований у камеру, рот трохи відкритий.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Фокіна чесно зізналася, як познайомила дідуся з Андрієм Єрмаком, і викликала хвилю обурення в українців.

Також Знай.ua писав, що помер колишній міністр закордонних справ України Анатолій Зленко. Пішов з життя перший очільник українського МЗС.