У соціальній мережі розмістили трагічну новину про те, що український спортсмен боєць, майстер спорту міжнародного класу і ветеран АТО Ігор Сухих загинув у боях.

Відповідну новину оприлюднили в Telegram-каналі "УП. Стрічка"

Важливо повідомити про те, що ЗСУ дають сильну відсіч окупантам і іноді навіть роблять неможливе. Однак за це знадобиться платити і життями українців. На превеликий жаль, український ветеран АТО і професійний спортсмен загинув у боях з окупантом.

«Хвилина мовчання. Ігор Сухих. Майстер спорту міжнародного класу з військо-спортивних багатоборств та рукопашного бою, чемпіон чемпіонатів України, Європи та світу, гравець футбольної команди "АТО-Ірпінь". Ветеран АТО. Батьки втратили сина, дружина - коханого чоловіка, а двоє діток – батька», - підписаний пост в соціальній мережі.

Крім цього, потрібно сказати, що Ігор Сухих був відмінною людиною і показав себе, як справжній Герой. Українці ніколи не забудуть наших Героїв, бо вони не вмирають.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також є відомості про те, що місто Ірпінь був відбитий і очищений від окупантів. Є новини, що ЗСУ продовжуватимуть відбивати Київську область, і вже зовсім скоро містечка та села будуть знову повністю під нашим контролем.

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба звернувся до людей з важливою заявою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, як отримати компенсацію за комуналку.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили про чергові перемоги ЗСУ.