Стало відомо, що Роман Грибов, який сказав фразу "Русский военный корабль - иди нах*й", яка протягом декількох тижнів мотивує українців, повернувся додому абсолютно неушкоджений.

Про це повідомив голова Черкаської обласної Військової адміністрації Ігор Табурець у себе на каналі в Telegram. Чоловік, який приймав українського військовослужбовця, заявив, що має честь вітати легендарну, без перебільшення, людину. Бо саме він брав участь в обороні острова Зміїний.

Роман Грибов, скріншот: Telegram

"Разом з побратимами продемонстрували всьому світу твердість і міцність українського духу, нашу незламність. Від усієї громади вручив Роману нагороду. З такими захисниками ми обов'язково переможемо! Тримаємо лад!🇺🇦", - пише Ігор Табурець у публікації.


Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Хлопець народився в 1990 році, в місті Золотоноша. Згодом він закінчив професійний ліцей, а в лютому 2022 року, в день початку війни проти Росії, був на острові Зміїний, звідки і послав російський військовий корабель у відомому напрямку на вимогу скласти зброю і здатися.

Крім того, з часом навіть була інформація, нібито наші прикордонники загинули. Але, як виявилося, не всі. Частина з них були в полоні до 24 березня.

Нагадаємо, в Україні впала в ціні соняшникова олія, але подорожчало вершкове: моніторинг цін в березні

Як повідомляв "Знай.ua", Росії наснилися полонені росатомщики на Рівненській АЕС, українці дивуються: "Самі не хочуть повертатися"

Знай.ua писав, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв зізнався, як Україна поверне півострів: "Це важливо для нас"