Українські військові повністю звільнили від російських окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, стало відомо, що ЗСУ вдалося звільнити дорогу від Харкова до Чугуєва. До того ж вони також перевірили звільнене від окупантів село Мала Рогань Харківської області. Цим займалися командир 92-ї окремої механізованої бригади Павло Федосенко та військовослужбовці Харківського гарнізону під керівництвом генерала "Марселя".

ЗСУ повністю звільнили від окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва, скріншот

"Встановлено, що окупантами був підірваний міст від Чугуєва до Башкирівки", – наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

За інформацією українських військових, окупанти вбили кількох місцевих жителів, залишаючи захоплені раніше населені пункти Харківської області. На даний момент кількість загиблих невідома.

ЗСУ повністю звільнили від окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва, скріншот

Варто зазначити, що раніше українські військові звільнили від окупантів місто Ірпінь у Київській області. Однак жителів міста просять не поспішати з поверненням додому.

Нагадавши, ЗСУ показали Елітний" улов": ліквідовано командира бригади, яка зазнала найбільших втрат в Україні. Українські захисники залишили російську армію без ще одного командира

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.