Стало відомо про те, що в Рівненській області вже дві доби не можуть ліквідувати пожежу на нафтобазі. Сталося займання після ракетного удару окупантів.

Сталося це ще в понеділок, 28 березня, і ось, через практично два дні з вогнем рятувальники не можуть впоратися, і ліквідувати його. При цьому, на щастя пожежу вдалося локалізувати, як зазначив голова Рівненської ОДА.

"Ворог знищив нафтобазу. Але йому не знищити дух і незламність українців. "Перемога буде за нами. Слава Україні", - написав він.

Як помітно, окупанти злегка змінили тактику, і тепер їх метою є гуманітарна катастрофа в Україні. Для цього вони з неба атакують нафтобази і продуктові склади.

Крім двох нафтобаз у Рівненській області, вони завдали також удару і по Луцьку, а також Львову.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко зазначає, що окупанти будуть продовжувати дотримуватися цієї тактики, і найближчим часом кількість таких ударів тільки додасться.

Пожежа в Рівненській області, фото: голова ОДА

Нагадаємо, що Росія цинічно напала на Україну більше місяця тому, 24 лютого. З того дня звичне життя українців змінилося назавжди.

Вони планували взяти країну всього за кілька днів, і провести на Майдані Незалежності парад, але, у них цього не вийшло. Зараз, через практично 5 тижнів боротьби, ворог деморалізований, і як відзначають в українському уряді, у них не вистачає ресурсів. Довго вони не протягнуть, і вже почали готувати своїх громадян, що цілі "спецоперації" виконані, і вона наближається до завершення. Звичайно ж, свого провалу вони не визнають, але всі все розуміють.

Пожежа в Рівненській області, фото: голова ОДА

Нагадаємо, що парламент Канади проголосував за безвізовий режим з Україною: що відомо

Раніше повідомлялося, що вартість продуктового кошика в Європі: скільки Українські переселенці витрачатимуть на місяць.

Також, Польща ввела ембарго на вугілля з Росії, не отримавши дозволу ЄС