У Луцьку підліток здавав інформацію про розташування позицій ЗС України російським окупантам.

Відео з допитом 12 річного хлопчика опублікували у мережі.

Так, стало відомо, що 12-річний хлопчик з Луцька зливав розташування позицій ЗСУ окупантам. За це вони обіцяли заплатити підлітку 500 гривень.

"Я побачив рекламу у Телеграмі, російську. І там говорили, якщо ти скажеш місце розташування, ми тобі дамо грошей. Я сказав місце розташування, а вони потім стали рідше мені відповідати, і все. Грошей не заплатили", - розповів хлопчик.

12-річний хлопчик зливав розташування позицій ЗСУ, скріншот

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Хлопчик повністю розкаявся, і закликав інших так не робити, щоб не заважати українським військовим у боротьбі з російськими окупантами.

"Я думаю, що так не потрібно робити, тому що це погано, і ми заважаємо нашим військам. І грошей вам у будь-якому випадку не заплатять", - підсумував він.

12-річний хлопчик зливав розташування позицій ЗСУ, скріншот

Батько хлопчика розповів, що шкодує про вчинок свого сина та закликав українських батьків ретельно перевіряти телефони дітей.

Нагадаємо, "стріляють по ногам": сповідь жительки Маріуполя, котрій вдалось вирватись. Вся правда про Маріуполь з перших уст

Раніше Знай писав, зустріч Зеленського з Путіним все ближче і ближче: підготовлені всі документи, залишилося домовитися.Дипломатична місія нарешті дала хоч якісь результати,

Також Знай повідомляв, звільнено дорогу від Харкова до Чугуєва: українські військові героїчно відбили ще одну ділянку. ЗСУ звільнили від російських окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва