Українські військові вибивають російські війська з окупованих територій на Київщині та Чернігівщині. Містечко за містечком, село з селом, воїни звільняють ворога з української землі.

У телеграм-каналі радника голови МЗС Антона Геращенка з'явилося щемке відео, як старенька дякує українцям, що звільнили землю від окупантів. Бабуся сидить біля паркана, разом з онуком, коли підходять воїни ЗСУ та здоровкаються "Добрий вечір, Ми з України!", вона починає дужче плакати, посміхатися та стає на коліна та схиляється перед визволителями.

"Відео, яке пробирає до самого серця. Старенька на колінах дякує українським захисникам за звільнення, а вони у відповідь просять вибачення за те, що не встигли запобігти нападу ворога…", - написав Геращенко.

У відео бабуся говорить:

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Боже, спасибі, хлопці. Дякуємо вам, що нас врятували. Дякуємо".

Онук розповідає, що в селі горять будинки та місцеві їх гасять. "Побомбили дома", - каже, а захисник відповідає — що, мовляв, бачимо, що побомбили.

Антон Геращенко часто публікує відео з гарячих точок, він зазначив, що ми ніколи не забудемо сльози наших старих і все горе, яке принесли російські нацисти.

"Жорстко і методично, метр за метром, звільнимо нашу землю від орківської нечисті!", - підкреслив Геращенко.

Нагадаємо, раніше у МВС назвали найбільш забруднені вибухонебезпечними предметами мікрорайони Києва .

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво потужними словами розповів про найсильнішу зброю України.

Також "Знай.ua" писав, що Денис Шмигаль доповів про дев’ять основних напрямків роботи країни в умовах повномасштабної війни.