Жителям України повідомили чергові новини про терористичні дії окупанта. Стало відомо, що окупанти розбомбили школу і меморіал загиблим у Другій світовій війні.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "Правда Геращенко"

Агресивні російські окупанти продовжують бомбити територію України. Після того як вони зазнали низки невдач в Україні і зазнали величезних втрат, вони почали знищувати інфраструктуру нашої держави.

"Рашисти "звільнили" школу і меморіал загиблим у Другій світовій війні деталі: так виглядає рашистська "денацифікація" мирного населення. Зайняте орками село кухарі на Київщині ЗСУ звільнили ще в середині березня, але окупанти не припиняють обстрілювати населений пункт", - повідомляється в мережі.

Путін продовжує давати терористичні накази знищувати школи, садки, пологові будинки та лікарні. Ось уже більше цілого місяця летять бомби на Україну з боку білорусі та росії.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

За цей час було знищено дуже багато мирних будинків. Через нещадне бомбардування помирають жінки і діти. Крім цього, окупанти розстрілюють мирних людей, які намагаються виїхати і гарячих точок.

Захід робить все можливе, щоб допомогти Україні в такій кривавій війні, яку влаштував путін, який втратив голову на своїх ідеях.

Нагадаємо, що у мережі показали українських водіїв, які проїжджають через заміновану дорогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що кожен другий українець втратив роботу через війну.