Українські військові протягом тижня активно працюють над витісненням російських окупантів з Київської області. Загалом вже звільнено близько 20.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Так, стало відомо, що протягом тижня військовослужбовці Національної гвардії у складі сил оборони активно витісняли окупантів із населених пунктів Київської області. За цей час українським військовим вдалося звільнити біля 20 населених пунктів на Київщині.

Знищена російська техніка, фото МВС

Однак, у деяких районах Київської області все ж досі проводиться зачистка. Велика територія замінована російськими окупантами, до того ж прослідковується значне руйнування населених пунктів.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Бійці НГУ разом із ЗСУ та силами оборони продовжують зачистку населених пунктів в Бучанському, Вишгородському, Броварському районах. Територія замінована, зруйнована. Є дрг супротивника. Десятки одиниць спаленої техніки і сотні загиблих солдатів РФ - ціна, яку ворог заплатив за наші розбиті міста і понівечені долі їх мешканців", - сказано у повідомленні.

Знищена російська техніка, фото МВС

До того ж повідомляється, що злагоджена і точна артилерії, мінометів та інших вогневих засобів дала змогу завдати противнику значних втрат у живій силі та техніці.

Нагадаємо, українські військові знищили сім танків окупантів та протитанкову гармату: оперативна інформація від Генштабу

Раніше Знай писав, окупанти мріяли про "парад перемоги" 9 травня в Україні, але ЗСУ зруйнували плани: "Тут конкретно їб*шить"

Також Знай повідомляв, пропагандисти рф забрехалися про харків'ян у заручниках неонацистів: "Летючі ескадрони смерті"