Українців попередили про небезпеку ворожих снарядів. У ДСНС України наголосили, що їх заборонено торкатися, пересувати, розбирати, нагрівати або здійснювати будь-які інші дії.

Якщо ви виявите такі знахідки, то обов'язково потрібно повідомити про це рятувальникам.

У ДСНС зазначили, як розпізнати снаряди. Артилерійські снаряди призначені для ураження живої сили, техніки, майна чи легкоброньованої техніки. Зазначається, що у більшості випадків вони мають стабілізатори у вигляді пояску на корпусі снаряда або відкривного оперення.

Небезпека снарядів, фото ДСНС

Особливості артилерійських снарядів: мають металевий корпус, характерний стабілізатор, мають вибухники ударної дії.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Боєприпаси до реактивних систем залпового вогню призначені також для ураження живої сили, майна та легкоброньованої техніки. Їх характерні особливості: металевий корпус, стабілізатор у вигляді оперення та реактивний двигун, вибухники ударної дії або дистанційні трубки.

Небезпека снарядів, фото ДСНС

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію України й почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Згодом указом президента Зеленського на всій території України було запроваджено воєнний стан.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про вибухи в Бєлгороді і відкинув поступки в переговорах з росією: "Вибачте"

Раніше Знай писав, "білоруський солдат, на тебе чекає лише смерть!": з'явився сайт, за допомогою якого можна телефонувати військовим та їх близьким

Також Знай повідомляв, радник Зеленського Михайло Подоляк відкинув можливість затяжної війни, українці обрали нових переговірників: "Усик і Клички"