Війна в Україні триває, незважаючи на те, що багато хто вже втомився, не тільки від постійних психологічних гойдалок, а й від відсутності розуміння, що ж відбуватиметься далі, військовий експерт і улюбленець українців Олексій Аерстович продовжує запевняти - все буде Україна.

За словами експерта, які він сказав у ефір свого чергового виступу, ворогові навіть в Маріуполі, при всій їх перевазі, немає сил йти воювати. Вони вже там не атакують, а повільно пересуваються вперед. Там буде важко.

Олексій Арестович. Фото: YouTube

"І на Сході також буде важко. Буде сильна бійка, багато крові проллється. Російські війська зараз у стані розкиду-хитання. Але і ми не сидимо склавши руки, наші війська на місцях і продовжують підтягуватися", - запевнив Арестович.

З приводу котла в зоні ООС, вже три тижні його обговорюємо, але у них якось не дуже виходить почати наступ, взяли паузу знову, йде перегрупування військ, — розповів радник глави ОП.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Він також заявив, що українська армія готує різні сюрпризи. Так з плюсів - Арестович назвав набагато вище українську обізнаність, "ми на рідній землі, з нами і дерева говорять, і трава. Харківська область — це суцільний ліс, там відразу перевага для наших військ".

Також він запевнив, що таке угруповання, яке мало взяти Харків спочатку, вже не зберуть ніколи. А якщо не взяла та, то нова не забере Харків, який вже підготувався максимально до оборони, навчився воювати.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Яндекс приховує від росіян правду, показуючи квітучу Бучу замість знищених будинків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти розповіли, як війна в Україні змінить клімат планети.


Також "Знай.ua" писав, що рятувальники показали, як працює їх незамінний помічник.