План Кремля по захопленню Києва і всієї України за кілька днів провалився, але це не означає, що Путін відмовиться від задуманого. Так, у США вважають, що рф переходить до довгострокової війни. Таку заяву зробив радник Джо Байдена Джейк Салліван.
Росія вторглася в Україну 24 лютого і зазнала повного фіаско. Згідно з даними, отриманими ЗСУ, ворог був упевнений, що захопить столицю і ряд інших міст за кілька днів. План кремля з тріском провалився, втім, це не означає, що Росія зупиниться.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, У Білому домі заявили, що Росія переходить до довгострокової війни. За словами радника американського президента Джейка Саллівана наступний етап війни рф проти України може затягнутися на кілька місяців у зв'язку зі зміною ситуації на фронті.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У США вважають, що Росія вирішила вибрати дещо іншу тактику і зосередити сили на спробах захопити ширші кордони Донецької та Луганської областей. На цей крок кремль пішов, щоб "замаскувати" військові невдачі на попередніх напрямках.
Раніше Знай писав, глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "У всьому світі - одиниці".
Також ми писали, Володимир Зеленський пригрозив росіянам за Бучу Нюрнбергом і "лихими 90-ми": "Ваш фінал буде за гратами".
Нагадаємо, дівчинка з Ворзеля, до якої приходив Зеленський, розкрила закривавлену історію евакуації: "Потрапили в легеню".