Глава Чечні Рамзан Кадиров, "відомий любитель" спорту показав свої невдалі кидки у волейбольне кільце.

На відео, оприлюднене у одному з телеграм-каналів, видно, що Рамзану зовсім ніяково. Насилу пересувається і також кидає м'яч, який не долітає до кільця.

Припустили, що може бути декілька варіантів, або після тренування у Кадирова болить крепатура, всі справи, або до нього дійшла інформація, що господар дуже незадоволений тим, що рамзан пішов проти нього.

Нагадаємо, що Кадиров ледь не з перших оприлюднених відеозаписів з Маріуполя стверджував, що місто вже під їхнім контролем. Та з'ясувалося, що це далеко не так. Більшість відео з міста, які він опублікував, зняли в одному сквері.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Це породило багато мемів про кадирівців тіктокерів, які знімають постановочні відео, українці вирахували де саме знімають тіктокери свої популярні бої.

Помітили, що "кадирівці" обстрілюють з автоматів і ручних кулеметів уже знищену бомбардуванням багатоповерхівку, у якій, імовірно, вже немає нікого живого. Інші зауважують, що поки бойовики демонстративно ховаються за броньованим транспортом, оператор стоїть на відкритій місцевості.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у бою за Маріуполь загинув 20-річний воїн ЗСУ Ярослав "Махач".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців, які продовжують підтримувати економіку, на два роки звільнили від сплати популярного податку.

Також "Знай.ua" писав, що як Україна зображувалася у культовій російській стрічці "Брат": "хохли" та просування ідей про Крим.