Стало відомо про те, що Служба безпеки України перехопила чергову розмову з російськими окупантами. Жителі окупованих територій починають все усвідомлювати, і терплять "російських визволителів".

Нова розмова була опублікована в соціальних мережах Служби безпеки України.

Прийшов час і жителям окупованих територій усвідомити, хто насправді тут ворог. Вони вкрай шоковані поведінкою "руZZкіх асвабадітєлів". Доказом цьому став один з телефонних розмов.

Бойовику, який зараз знаходиться в Херсонській області, зателефонувала родичка із Запорізької області. Під впливом російської пропаганди жінка вірила в" визволителів", але, реальність її шокувала.

"Сергію, їдь сюди і подивися, що тут робиться! Я х*рней не страждаю! Я завжди вірила тобі! Вірила, як ти мені пояснював за бандерівців... я зненавиділа їх. А тепер кого мені ненавидіти?"- крізь сльози вона питала у свого племінника.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Вона не знає, як зараз уберегти своїх онучок від російських окупантів, адже вони здатні на все. Вони лізуть в чужі будинки, гвалтують дітей, стріляють в ноги.

"Що мені робити? Вони ходять по селу, запитують, де молоді дівчата і пропонують за них солярку " - продовжує розповідь жінка.

Перехоплена розмова, фото: скріншот

Після цього бойовик порадив їм виїхати кудись, якщо є така можливість. Кудись в місто, в більш безпечне місце. Ось як виглядає "русский мир" в дії.

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба закликав НАТО в черговий раз одуматися, кількість жертв зашкалює

Раніше повідомлялося, що Олександр Пономарьов присвятив патріотичний вірш Україні, не пробачить росіянам війну

Також, Настю Каменських зачепила війна-трудиться заради України на чужині