Головний дипломат Європейського Союзу Жозеп Боррель відреагував на події, які відбулися в Краматорську. Він різко засудив цей злочин.

Новий пост був опублікований на його офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter, де регулярно висловлюється на різні теми.

Ранок п'ятниці, 8 березня став трагічним для всієї України. Російські окупанти в черговий раз показали, на що вони здатні, і завдали ракетного удару по вокзалу міста Краматорськ.

Там в той момент сотні людей чекали, коли їх зможуть евакуювати в безпечне місце. Звичайно ж, російська сторона відразу ж звинуватила у всьому ЗСУ.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Головний дипломат Європейського Союзу Жозеп Боррель відреагував на ракетний удар Росією по вокзалу Краматорська. Він різко засудив цей злочин, і звинуватив країну-агресора у вбивстві десятків людей.

Вокзал у Краматорську

"Це чергова спроба закрити шляхи відходу тим, хто біжить від цієї невиправданої війни і заподіяти людські страждання", - заявив він.

Варто відзначити, що одним ударом окупанти вбили як мінімум 39 осіб, серед яких чотири дитини. Ще понад 100 було поранено.

Вокзал в Краматорську, скріншот

Нагадаємо, що російські війська увійшли на територію України 24 лютого. Вони хотіли за кілька днів взяти великі міста, і встановити свою владу в Києві. Однак, вони не розрахували своїх сил, і і вирішили через місяць відвести війська від Києва.

Крім того, ЗСУ за півтора місяці ліквідували вже практично 19 тисяч окупантів.

Нагадаємо, що 47 гривень за лимони і 77 за молоду картоплю: які цінники в супермаркетах на овочі та фрукти в квітні

Раніше повідомлялося, що окупанти викрали всю гумдопомогу для Мелітополя: забрали навіть автобуси

Також, учасник Євробачення-2022 від Ізраїлю підтримав українців, особиста трагедія