У Білорусі двоє офіцерів КДБ загинули, підірвавшись на протитанковій міні, залишеній росіянами. Про це стало відомо журналістам видання «Наша Ніва».

За повідомленнями, двоє офіцерів управління КДБ по Гомельській області загинули, підірвавшись на міні, що залишилася біля табору російських військ поблизу від кордону з Україною. Разом з тим, дані про інцидент не афішуються держструктурами Білорусі.

За словами джерела видання, російські військові розбили табір в лісі, розташованому в Гомельській області, позлі Поліського екологічного заповідника. Вони окопалися за всіма правилами: замінували підходи з кількох сторін, влаштували табір. Але вони, швидше за все, не були в курсі, де знаходяться, і могли прийняти Білорусь за Україну.

Отримавши від командування наказ рухатися в південному напрямку, росіяни покинули позиції і навіть забули забрати кілька коробок з боєприпасами.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Пізніше на місце табору натрапив лісник, знайшов коробки з боєприпасами і повідомив правоохоронцям.

У ліс прибули двоє офіцерів Гомельського управління КДБ, для огляду місця знахідки, і підірвалися на протитанковій міні. Невідомо, що сталося з лісниками, але обидва силовики загинули.

розмінування

За даними "Нашай Ніви", одним із загиблих був 35-річний підполковник КДБ Андрій Реуцький.

Раніше Знай повідомляв, россійські окупанти готують" живий щит " перед битвою за Донбас: повертають з Росії евакуйованих.

Також наш портал інформував, Ілля Ківа, який втік до Росії, насмішив "процвітанням" в їхніх магазинах: "перевірив як працюють"

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і " ДНР " примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.