Воїни Збройних сил України знищили склад з боєкомплектом росіян, який розташовувався поблизу окупованого населеного пункту на Луганщині. Про це повідомив очільник Луганської Обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"По-перше, це красиво! В нас маленька Перемога – палало 2,5 години те, що вже сьогодні могло вбити наших людей", – заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

Він також додав, що інформація, яку росіяни розносять по своїх пропагандистських джерелах, нібито ЗСУ обстріляли житловий сектор населеного пункту, є відвертою брехнею.

«Тримайтеся, рідненькі!!! Ми молимося за кожного!!! Все буде Україна!!!», «Хлопці молодці!!! Тримайтеся!!!», «Хай разом з ним горять у пеклі!», «Если бы и их вместе с припасами», - пишуть у коментарях до відеоролика українці.

Нагадаємо, що росіяни зосередили свої сили на Сході України і готуються до масштабного прориву в Донецькій та Луганській областях. ЗСУ готові дати відсіч загарбникам, проте закликають мирних мешканців східних регіонів терміново евакуюватися, щоб не стати випадковими жертвами воєнних дій.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, раніше у Чорнобильській зоні знайшли сухпай окупантів з величезним радіаційним фоном, в 50 разів вище норми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці в черговому ролику з Маріуполя видали бездомного за українського розвідника.

Також "Знай.ua" писав, що рашисти випустили високоточну авіаракету Х-29 по українській "біолабораторії" - біля Гуляйполя знищено екотуалет.