Путінський посіпака, очільник Чечні Рамзан Кадиров, перехвалені бойовики якого прославилися як «ТікТок-війська», знову зібрався «захопити Київ».

Про це він повідомив у своєму новому відеозверненні у соцмережах, показавщи на підтвердження своїх намірів купу карт на столі.

«Отримав карти. Повністю, дон, точки позначені, завдання зрозумілі. І ми вже починаємо працювати конкретно, точково, дон. Буде ще наступальна робота, дон. Не тільки у Маріуполі, дон, а й у всіх інших там населених пунктах, містах та селах, дон. Луганськ та Донецьк, дон, насамперед звільнимо. Таке завдання поставлене верховним головнокомандувачем, нашим дорогим президентом Володимиром Путіним. І потім далі заберемо Київ та всі інші міста», — розмріявся Кадиров.

Його не збентежив навіть той факт, що Луганськ і Донецьк з 2014 року перебуває під контролем проросійських бойовиків. Вочевидь, саме від них і зібрався звільняти українські міста любитель ефектних відосиків.

Цікаво, що після важких втрат на Київщині та переходу до зйомок сфабрикованих відеороликів про Маріуполь, Кадиров знову намірився «захопити» столицю України.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, Гаврилівські кадирівці: окупанти вивозять з Білорусі викрадені в Україні машини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці в черговому ролику з Маріуполя видали бездомного за українського розвідника.

Також "Знай.ua" писав, що рашисти випустили високоточну авіаракету Х-29 по українській "біолабораторії" - біля Гуляйполя знищено екотуалет.