У росії триває повітряна активність, з москви вилітають пасажирські літаки, але куди вони прямують ніхто не знає, військовий експерт спробував припустити імовірні варіанти розвитку подій.

У ефірі Youtube-каналу у військового експерта Олега Жданова запитали, що може означати незрозуміла повітряна активність в рф, З москви вилітають ТУ-154.

На думку експерта, це може бути навчання з евакуації уряду та посадових осіб рф у запасний командний пункт, який знаходиться на Уралі і за ним.

"Ми таке дійство спостерігали на другому тижні війни. Після того як ми зупинили наступ, путін відпрацьовував такі навчання і тоді навіть реально перевозили представників уряду. Можливо сьогодні відбувається теж саме".

Вилітають масово літаки і навіть вертоліт медичної допомоги вилетів з сірої зони, далі він не фіксується - повідомила телеведуча. Зокрема літак авіарозвідки ТУ-214ОН покинув один з головний військових аеродромів Підмосков’я "Чкаловський". Також в небі над рф декілька приватних літаків Лукойлу та Газпрому. Іл-76МД-90А призначений для парашутного та посадкового десантування особового складу, військової техніки, вантажів, палива, контейнерів летить у бік Бєлгорода та Харкова.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також Жданов припустив, чому прилетіли в Крим літаки з представниками уряду рф. На його думку, вони будуть розслідувати, чому так трапилося, що українці змогли влучити у крейсер Москва.

Нагадаємо, раніше полк "Азов" вже давно увійшов в історію, але, в цьому році вони стали ще більш особливими.

Як повідомляв портал "Знай.ua", визволені з російського полону пілоти розповіли, чим їм погрожували.

Також "Знай.ua" писав, що війна в Україні може призвести до злиднів понад 20% людства.