У Генеральному штабі розповіли, як змінилося розташування справ на фронті за останню добу. Друга фаза війни, яку так довго ворог виношували, вже почалася.

Новий пост був опублікований на сторінці Генштабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook.

Ось, наприклад, з'явилася інформація про те, що противник намагається продовжити наступальні дії на Сході. Крім того, триває часткове блокування Харкова. Це одна з цілей Росії

На Донецькому і Таврійському напрямки окупанти активізували свої бойові дії по всій лінії фронту.

Також, як зазначають у Генеральному штабі ЗСУ, основні зусилля ворога зосереджені на тому, щоб прорвати оборону в Луганській та Донецькій областях. Планується ще встановлення повного контролю над Маріуполем, але, це вже ні для кого не секрет.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

До слова, російські окупанти продовжують творити геноцид українського населення. Не припиняються ракетно-авіаційні удари по цивільних об'єктах по всій території України. Протягом попередньої доби відбулася активізація нанесення ракетних ударів по об'єктах у західних областях.

ВСУ, фото: Facebook

І що найсумніше, Білорусь, яка звинувачує захід у всіх гріхах, продовжує надавати свою територію для ракетних ударів по Україні.

Головне вірити, що ми з вами впораємося з усіма труднощами, і перемога буде нашою вже незабаром. За нас весь світ, а в них вірить Білорусь і ще кілька маленьких країн, які показали свою сутність, і що вони з себе представляють.

ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що хірурги в лікарні "Феофанія" провели унікальну операцію