Чоловік з російської Твері намагався оформити документи на вкрадений в громадян України автомобіль. Це змусило деяких росіян задуматися, чим же російська армія дійсно займається в Україні.

Так, стало відомо, що в понеділок, 16 квітня в пабліку "Головна дорога. Твер і область" соціальної мережі ВКонтакте росіянин поцікавився у аудиторії, як оформити документи на машину, привезену з України. До свого питання росіянин опублікував фото BMW X5.

На фото видно, що на автомобілі видніється буква латинського алфавіту, яка часто зустрічалася на техніці російських окупантів.

Скріншот допису

"Таке питання до підписників і знаючих людям. Мені днями зятек мій - військовий пригнав ось такого красеня "трофейного"😄. Самі знаєте звідки. Зрозуміло без укропських номерів і документів — тому назріло питання реєстрації машинки в росії", — написав Юрій Звєрєв.

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Звєрєв зазначив, що краще б номери на транспортний засіб оформили ще в Білорусі, звідки автомобіль був пригнаний. У коментарях вибухнула ціла дискусія, багатьом не сподобалося, що російська армія займається мародерством.

"Намародерене викладають, навіть не соромлячись, позорисько!", "Так чого там наша армія в підсумку, фашизм знищує, чи збагачується незаконно, ви вже визначтеся...", "Може бути ви так почнете здогадуватися, що насправді відбувається", — відзначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Нагададаємо, Українка, ховаючись у погребі, розчула шок окупантів через Nutella і ноутбуки у кожного: армія дикунів

Раніше Знай писав, окупанти деморалізовані і не хочуть йти в бій, готові навіть "прибрати" командира: "Застреліть його, бл * дь"

Також Знай повідомляв, кадирівці в черговому ролику з Маріуполя видали бездомного за українського розвідника: "постійно бухий"