Стало відомо про нові безумства Росії. Починають ховати військових, тіла яких ще знаходяться на українських територіях. Є нові докази.

Про це розповіли в Генеральному штабі ЗСУ, опублікувавши відео з тілом ліквідованого окупанта.

Справа в тому, що в російському місті той, що у Волгородській області, вирішили поховати окупанта Данила Меньшикова. При цьому, вони чомусь вирішили не враховувати той факт, що його тіло все ще лежить під Києвом.

"В даний час тіло окупанта знаходиться в Київській області, в Бучанському районі біля села Мощун. Від підміни понять, всеосяжної брехні і фальсифікації, до підміни тіл своїх загиблих солдатів — Росія пробила дно безодні. Нічого святого", - зазначили українські військові.

Були надані і докази цього. Крім тіла на ролику можна побачити ще й документи на ім'я Меньшикова Данила Андрійовича. Він знаходиться тут, і чому, а головне як здійснюється похорон на думку росіян в таких умовах - залишається загадкою. Роблять все можливе для того, щоб приховати втрати, кількість яких перевищила вже 20 тисяч осіб.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Російський окупант, фото: скріншот з відео

"Хочуть поховати в Росії. Хоча він знаходиться тут, був перекопаний в одному з окопів. Лежить тут у нас, на українській землі. Ми його тут і поховаємо, без почестей", - зазначив він.

В черговий раз росіяни пробили дно, і показали весь свій цинізм.

Російський окупант, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що літній житель Харкова залишився зовсім один в 16-поверховому будинку: евакуюватися відмовляється геть

Раніше повідомлялося, що россіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового

Також, Україна отримала довгоочікувані винищувачі від США і союзників