У мережі оприлюднили страшний знімок з Ірпеня, який зробив турецький журналіст Ісмаїл Чошкун. Дивлячись на цю фотографію, можна помітити, як із затишного зеленого містечка російські окупанти створили щось жахливе, зруйнувавши абсолютно всі будівлі.

Відповідну фотографію оприлюднили на каналі "УНИАН - новости Украины" в Telegram.

Російські війська продовжують нахабно і нещадно руйнувати те, що так довго будували українські громадяни. Вони безжально знищують життя мирного населення, завдаючи величезної шкоди на населені пункти, і зносять все на своєму шляху.

Танк окупантів. Фото: Youtube

Спочатку окупанти атакували населені пункти і міста в Київській області до тих пір, поки захисникам ЗСУ не вдалося їх вигнати звідти. Після того, як українські захисники звільнили всю Київську область, в мережу стали потрапляти жахливі кадри злодіянь окупантів.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Дивлячись на ці знімки, можна побачити, що російські окупанти, які увірвалися в Україну під егідою "визволителів", зробили з містами Київської області. Особливо, орки розбомбили Ірпінь, Бучу, Гостомель і Бородянку.

Зруйнований Ірпінь, фото: Telegram

Тепер в мережі з'явилася фотографія турецького журналіста Ісмаїла Чошкуна, який показав, що орки зробили з Ірпенем. Можна побачити, що окупанти залишили це зелене і дуже затишне містечко без єдиної цілої будівлі, по-звірячому знищивши весь Ірпінь.

Нагадаємо, що у світі почали порівнювати зруйнований окупантами Маріуполь з Сирією.

Також портал "Знай" писав, що російські окупанти нещадно обстріляли ракетами зоопарк в Миколаєві.

Як раніше повідомляв портал "Знай", російські військові готують серйозну провокацію для українців на Великдень.