Професійний боксер, чемпіон світу, політичний діяч і мер Києва Віталій Кличко поділився важливою публікацією в соціальній мережі. Він звернувся до жителів України, щоб розповісти про евакуацію дітей на території Європейського Союзу.

Відповідну новину Віталій Кличко розмістив у своєму Telegram-каналі.

"Друзі! 56 дітей із Семенівської громади на Чернігівщині, за сприяння Асоціація міст України, вирушили до Європи. Київ надав автобуси для перевезення дітей. Діти вже на території Євросоюзу та прямують до шкільного табору, організованого за сприяння АМУ в одній зі шкіл-пансіонів французького міста Нім. Також АМУ веде переговори з Комітетом регіонів Євросоюзу, щоб відправити 16 тисяч українських дітей, що постраждали від війни в Україні, до літніх таборів європейських держав. Я дякую всім партнерам та друзям України за допомогу і підтримку! Вона дуже важлива, особливо в тому, що стосується наших дітей – їх безпеки, здоров’я та життя", - повідомляє мер столиці України.

Потрібно відзначити професіоналізм мера столиці України. Він щодня спілкується з чиновниками європейських країн і домовляється про важливу підтримку для Києва в такий непростий час, що у нього дуже добре виходить.

Нагадавши, Ярмак повідомив, скільки ще потрібно протриматися воїнам ЗСУ.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський створив спеціальну раду для відновлення України після війни.

Також портал "Знай" писав, що у мережі прокоментували зустріч путіна і шойгу.