Головний радник президента України Олексій Арестович відповів на питання про ймовірність контрнаступу українських військ для звільнення окупованого Маріуполя.

Ситуація в Маріуполі практично з самого початку військових дій і по сьогоднішній день відгукується сильним болем у всіх українців. Доля людей, що там залишилися і цілісність території хвилює кожного. Відомо, що зараз ведуться жорстокі бої за звільнення міста від окупантів.

Маріуполь / Фото MRPL.CITY

Олексій Арестович, який став для всіх громадян справжнім "заспокійливим" у цій страшній війні, розповів про ймовірність контрнаступу наших військ на Маріуполь. Свій коментар він залишив під час ефіру "Фейгін LIVE".

Радник упевнений, що перехід від оборони в наступ відбудеться з імовірністю в 101%. Головне питання в тому, коли це трапиться і якими силами. Крім того, він зазначив, що остаточне рішення по Маріуполю приймає Головнокомандувач армією Валерій Залужний.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Арестович в ефірі "Фейгін LIVE"

Також він додав, що українська влада досі сподівається звільнити Маріуполь політико-дипломатичним шляхом, уникнувши чергового кровопролиття.

"Нам не потрібні мертві герої. Нам потрібні всі живі до останньої людини", - сказав Арестович.

Арестович підкреслив, що ніхто не забув про заблокованих українців у Маріуполі, які не можуть евакуюватися через загрозу з боку армії рф.

Нагадаємо, Арестович пояснив, чому Путін програв битву в Маріуполі. відмовившись від штурму "Азовсталі": "Злякалися"

Як повідомляв Знай.uа, воін ЗСУ Валерій Маркус шокований, що на фронті на 9 рік війни ще жили сім'ї з дітьми: "Заважаєте нам"

Також портал Знай.uа писав, що пухнаста красуня "Куля" захищає українські землі разом з прикордонниками: вселяє віру в перемогу