У соціальній мережі розмістили дуже важливі новини, які стосуються того, що відбувається в Маріуполі. Стало відомо, що окупанти використовують місцевих жителів в якості живого щита, надягаючи на них білі пов'язки.

Відповідну інформацію оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

«У підготовці до евакуації в Маріуполі відносна тиша, повідомляє радник мера міста Андрющенко В районі "Азовсталі" росіяни вдаються до нових провокацій, змушуючи цивільне населення пересуватися по Лівобережжю з білими стрічками на шляху потенційного виходу захисників (на думку окупантів). Таким чином росіяни посилюють протиснайперні заходи, продовжуючи використовувати маріупольців якості приманки і живого щита", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що окупанти чинять як завжди – безжально і бездушно. Вони роблять все, щоб домогтися виконання наказу. Брати мирне населення Маріуполя і використовувати його в якості щита можуть тільки путінські раби, які не можуть впоратися зі справжніми солдатами – воїнами ЗСУ.

Всі щиро вірять, що цей жах скоро закінчиться, а всі путінські терористи, і він в тому числі, отримають по заслугах.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Нагадавши, стало відомо про те, що Великобританія ввела чергові санкції проти росії та її жителів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський звернеться до Світового банку і отримав необхідну фінансову підтримку.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили про черговий монтаж, який пов'язаний з путіним.