Російські окупанти на Великдень планують обстріли мирного населення та українських військових. Загарбники вже пишуть "Христос Воскрес!" на снарядах.

Про це стало відомо з телефонної розмови російських окупантів, яку перехопила СБУ.

Так, стало відомо, що у телефонній розмові російський окупант повідомив своїй дружині, що військові рф вже пишуть на снарядах, які готують запускати в Великодню ніч - "Христос воскрес".

"Наші пацани пасхалки "хохлам" готують. Танкісти на снарядах пишуть "Христос воскрес!". Розважаємося як можемо", - розповідає окупант своїй дружині.

Скрін, Facebook ЗСУ ворожа колона

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Однак, коли зайшла розмова про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника стає іншим, адже з 19 людей у його взводі залишилося лише 7.

"Тут нікого не добавляють. Навпаки – всі їдуть! Кого нам добавлять? Тут всі біжать! У нас з бригади звільнилося вже 600 людей… Тут залишилися тільки найстійкіші та алкаші", - резюмує окупант.

Варто нагадати, що напередодні у СБУ закликали українців бути вкрай обачними під час Великодня, адже російські окупанти готують провокації та обстріли під час світлого свята.

Нагадаємо, "потрібно терміново вжарити по Придністров'ю!": українцям пояснили, чому потрібно закрити питання раз і назавжди

Раніше Знай писав, воїни ЗСУ відправили до Кобзона російських окупантів, які орудували у Бучі: "Зазнали втрат"

Також Знай повідомляв, володимир путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні