Українські бійці з полку "Азов" відвідали українців, які залишилися в захопленому Маріуполі і змушені ховатися в підвалі комбінату "Азовсталі" через постійні обстріли окупантів.

Відповідний відеоролик особисто зняли українські захисники. Вони прийшли до украінців не з порожніми руками, а з подаруночками для дітей та їжею. Як відомо, люди, що залишилися там, позбавлені будь-яких комунікації і навіть доступу до води. Через постійні зриви і обстріли гуманітарних коридорів їм навіть нічого їсти. Українці ховаються в підвалі практично два місяці. Спочатку розраховували на "зелений" коридор, але застрягли в місті.

Спускаючись в підвальне приміщення, бійці побачили безліч дітей і дорослих, які вже встигли обжитися в цих сирих стінах. Маленькі українці були дуже привітні, тягнули кулачок до військових для привітання і навіть мило поспілкувалися.

Українці в підвалі Маріуполя, скріншот з відео

Один з хлопчиків сказав пару слів, що терзають душу і змушують ще сильніше ненавидіти російських окупантів.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

"Дуже хочемо повернутися додому, повернутися живі, побачити своїх батьків", - сказав хлопчик.

Жінка з дитиною зізналася, що їй дуже пощастило опинитися в цьому підвалі, так як після обстрілів її будинок вже не придатний для життя. Українка ховається з 25 лютого, з початку військових дій.

"Ми потребуємо допомоги, оскільки ми знаходимося в епіцентрі подій і не можемо вийти звідси. Моїй дитині потрібно бути на мирний територіях. Ми потребуємо евакуації з комбінату "Азовсталі" і просимо, благаємо про гарантію безпеки наших дітей", - сказала жінка на відео.

Нагадаємо, захисники "Азовсталі" показали, чим їм довелося "ласувати" на Великдень: замість пасок сухар з варенням

Як повідомляв Знай.uа, українка голими руками зупиняла ворожий танк в Бучі, не боячись посилати рашистів куди подалі: "Прибери його на*ер звідси"

Також портал Знай.uа писав, що на Великдень окупанти рф обстріляли православних, Путіна не зупинив навіть святий день: "Знову дитина"