З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, у Маріуполі виявилася одна з найскладніших ситуацій, адже місто опинилося в оточенні. Російські окупанти нещадно обстрілюють мирне населення, та вивозять місцевих на непідконтрольну Україні територію.

Про двох дітей, яких російські окупанти вивезли на непідконтрольну територію на своїй сторінці у соцмережі Instagram розповів президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, скрін

Президент Зеленський розповів, що двоє діток Ілля Матвієнко та Кіра Обедінська втратили батьків та отримали поранення, після чого їх вивезли з української території. На щастя дітей вдалося повернути в Україну.

Наразі вони проходять лікування в лікарні Охматдит, медики дають гарні прогнози. Окрім цього, за словами Зеленського дітей вдалося передати під опіку родичів.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Володимир Зеленський, скрін

"Двоє маленьких українців з Маріуполя – Ілля Матвієнко та Кіра Обедінська. Діти втратили батьків і самі були поранені. Окупанти вивезли їх на непідконтрольну Україні територію. Але нам вдалося повернути Іллю та Кіру й передати під опіку родичам. Одужуйте швидше!", - розповів президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на "Азовсталі" сталося загоряння через обстріли окупантів: українські бійці намагаються звільнити людей з-під завалів

Раніше Знай писав, путін погодився на евакуацію мирних з "Азовсталі" за допомогою ООН і Червоного Хреста: про військових ні слова

Також Знай повідомляв, російські окупанти готуються напасти на Миколаїв: мер міста детально про ситуацію на фронті