Глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім показав, що зараз відбувається в тимчасово окупованому Херсоні. Українці не збираються здаватися.

Справа в тому, що політик опублікував у своєму Telegram-каналі ролик. Його зняла місцева мешканка Херсона, яка з сотнею інших співвітчизників вийшла на мирний мітинг у Херсоні.

Люди з прапорами України і плакатами виступають проти російської окупації, і не збираються слухатися "нову владу".

"Дивіться, ось як багато людей у нас сьогодні вийшло на площу. Це реальні херсонці. Це ті, хто проти створення "ХНР". Ті, хто проти приєднання до окупантів. Це ви ще врахуйте, що багато виїхали з міста" - говорить автор ролика.

Після такого ні в кого не повинно залишитися сумнівів, що російські війська вторглися на українські території, і єдині від кого потрібно звільняти мирне населення - самі окупанти, які несуть на наші землі виключно біль і руйнування.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

При цьому, з'явилася також інформація про те, що в Херсоні росіяни розігнали мітинг За Україну, і четверо людей постраждало. Війська рф кидали в звичайних людей світлошумовими гранатами, а також задіяли сльозогінний газ.

Мітинг, фото Знай

Відомо про 4-х постраждалих: жінка, 71 рік-розрив легені, опіки грудної клітини; чоловік, 50 років – відкритий перелом ноги; двоє чоловіків – хімічні опіки очей і носоглотки. Всім була надана медична допомога на місці.

Український мітинг в Херсоні. Фото: Youtube

До слова, раніше Віталій Кім зазначав, що наступу на Миколаїв не очікується, а ось контрнаступ на Херсон - цілком. Зараз ЗСУ готуються до захисту, і будуть звільняти свої території.

Нагадаємо, що зірка ЗСУ заявив, що ФСБ в Росії блокують допомогу рашистській армії

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім розповів про нічний обстріл Миколаєва, окупанти потрапили в кафе

Також, секретар РНБО Олексій Данилов розповів, як насправді почалася війна з рф