Стало відомо про те, що російські громадяни безпосередньо закликають своїх військових позбавлятися від українських дітей. Вважають, що в майбутньому з них виросте зло. Пропаганда головного мозку.

У соціальній мережі Twitter був опублікований запис того, як 10-річний хлопчик прощається зі своїм батьком, який обороняв Ірпінь в Київській області від російських окупантів.

Він це зробив заради майбутнього своєї дитини і рідних, але на жаль не зміг повернутися живим. Хлопчик стоїть біля могили свого батька, якого більше ніколи не побачить. І винні у всьому російські окупанти, які вирішили, що вони тут нові господарі, але отримали сильну відсіч.

Пропагандист, фото: скріншот

Не пройшов повз цю новину громадянин Росії, який досить різко висловився про українську націю, зокрема, про дітей. Він закликав абсолютно нікого не шкодувати.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

"Цей виб * * док виросте і почне мстити. Навіщо залишаєте їх живими?! Вам мало було дитинчат цих нелюдів в Одесі?! Вони повинні бути всі знищені! Весь. Блажен, хто візьме немовлят твоїх, і розіб'є об камінь " - саме такої думки Золотов Олексій Віталійович, який вважає, що громадяни України повинні поголовно покинути цей світ.

Буча. Фото: Youtube

Мабуть його доведеться засмутити, адже український народ не налякати «другою армією в світі», яка на ділі навіть не в першій десятці цього рейтингу, і несе колосальні втрати. Кожен, хто причетний до військових злочинів буде покараний, а роблячи подібні заяви він в черговий раз показав сутність росіян. Карма наздожене всіх.

Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube

Нагадаємо, що пропагандисти у своїх шоу вже хочуть продавати награбоване закордон

Раніше повідомлялося, що для закінчення війни є лише два варіанти, обидва не на руку Путіну-начальник ГУР Буданов

Також, СБУ вирахувала імена 900 окупантів, які творили звірства в Київській області.