У мережі створили сайт, який веде зворотний відлік для Кримського моста, по якому постачають зброю, продовольство і техніку, все необхідне для вбивства українців.

За даними сайту, мосту залишилося "жити" трохи довше 4 дні, тобто його падіння може відбутися на 9 травня, коли в рф готують парад "победобесия", а також безліч різноманітних провокацій і навіть ймовірність повної мобілізації.

Кримський міст. Фото: Youtube

Також під зворотним відліком звернення до росіян на мові окупанта:

"Россияне, переехавшие в Крым после его окупации в 2014 году, у вас еще есть время покинуть территорию суверенного государства Украина!"

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Більше ніякої інформації про міст немає, як немає й іншої інформації про плани українських військових властей з приводу Кримського моста. Єдине, що в недавньому інтерв'ю, секретар РНБО Олексій Данилов говорив про важливість удару по мосту, який є важливою сполучною жилою між материковою Росією і постачанням війни в Україні.

Кримський міст. Фото: Youtube

За словами Данилова, як тільки у ЗСУ з'явиться така можливість, буде завдано удару по Кримському мосту.

"Якщо буде можливість це зробити, ми це обов'язково зробимо", — заявив він, додавши, що Керченський міст Росія використовує для підвезення підкріплення своєї армії.

Міст через Керченську протоку був відкритий в травні 2018 році. Він з'єднує окупований Крим і Краснодарський край рф. Крім іншого по ньому проходить залізниця.

Нагадаємо, раніше ми писали, що служба UNMAS з розмінування допоможе очистити Україну від мін та снарядів окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський, виступаючи в Раді, згадав Камбербетча і насмішив прем'єра Джонсона "сиром".

Також "Знай.ua" писав, що експерти пояснили, чому потрібно знищити Кримський міст для перемоги ЗСУ.