Заступник командира полку "Азов", капітан Святослав Паламар з позивним" Калина " записав своє чергове відеозвернення до всього світу. Закликають не тягнути за допомогою, і починати прямо зараз.

Нове звернення він опублікував у Telegram-каналі полку "Азов". При цьому, сам він перебуває з товаришами по службі на заблокованому окупантами заводі "Азовсталь".

У ролику він закликав світову спільноту, а також владу України якомога швидше евакуювати цивільних і поранених військових. Це необхідно зробити в найкоротші терміни, поки не стало занадто пізно.

"Закликаємо світову спільноту евакуювати цивільних і особисто звертаюся до Верховного Головнокомандувача подбати про поранених солдатів, які в страшних муках помирають від неналежного лікування. Дайте можливість забрати тіла воїнів, щоб українці змогли попрощатися зі своїми героями. Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується ніяких етичних норм, конвенцій або законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю!"- йдеться в заяві.

Крім того, не можна не відзначити того факту, що вже третій день йде активний штурм заводу "Азовсталь", так як російські окупанти прорвалися на територію заводу, і почали вести там активні бойові дії. Ніякого режиму тиші, про який так часто повторює російська влада не існує.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Роблять це для того, щоб принести російському диктатору хоч якусь перемогу до 9 травня, але цього не станеться, так як українські захисники тримають оборону, і обов'язково врятують всіх людей всередині заводу.

Нагадаємо, що російський генерал нагородив орденом свого сина після поразки в Чернігові: продовжують пробивати дно

Раніше повідомлялося, що Подоляк підозрює, що прес-секретар російського МЗС Захарова на важких наркотиках

Також, у Мелітополі колаборанти стали частиною окупантської армії: місцеві вже ідентифікували їх