Подоляк прокоментував новину про те, що в Кремлі вирішили відмовитися від терміна "денацифікація", тому що росіяни не розуміють його значення.

На своїй сторінці у Twitter, Михайло Подоляк, радник Офісу Президента та один з учасників переговорного процесу, прокоментував новину, у якій йдеться про те, що росіяни вирішили відмовитися від терміну "денацифікація" з кількох причин, по-перше, слово важко вимовляти, а по-друге, багато росіян не розуміють його терміна.

Михайло Подоляк. Фото: Youtube

"Кремль вирішив відмовитися від терміна "денацифікація", бо дослідження показали, що росіяни не розуміють його значення, їм важко його вимовляти, пишуть ЗМІ. Серйозно? Ви вторглися в іншу країну, масово вбивали мирних людей під надуманим приводом, а потім… просто передумали?", - написав він у твіті.

Твіт Михайла Подоляка. Фото: Twitter

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Після чого він додав, що змушений засмутити росіян, всіх прихильників війни.

"Зараз саме час вчитися правильно писати, вимовляти й тлумачити вказаний термін. Бо денацифікація – це те, що масово чекає на Росію в недалекому майбутньому. Російський нацизм обов’язково маємо знищити", - заявив радник ОП Подоляк.

Відомо, що від терміну в кремлі вирішили відмовитися після гучного скандалу, з Ізраїлем, коли МЗС рф лавров заявив, що Гітлер мав єврейське коріння. Повідомляють, що путін вибачився за слова свого підлеглого.

Нагадаємо, раніше російські шавки путіна вирішили знищити Олексія Дурнєва і отримали відповідь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", день народження в найзапеклішому місці світу - легендарному полку "Азов" виповнилось 8 років.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни зімітували ядерну атаку в Калінінграді.