Шість російських окупантів вже отримали терміни від 8 до 15 років

Служба безпеки України повідомляє, що за її матеріалами троє полонених російських окупантів отримали по 15 років в'язниці, двоє – по 10, ще один – 8.

Російські військові. Фото: Youtube

Відзначається, що вони були взяті в полон під час боїв у лютому - березні. Служба безпеки продовжує системну роботу з притягнення до відповідальності військовослужбовців рф, які воюють в Україні та порушують закони та звичаї війни.

Як повідомляє СБУ, за матеріалами СБУ засуджено шістьох бойовиків незаконних збройних формувань російських окупаційних військ. Їх взяли в полон українські захисники під час боїв у лютому-березні.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Полонений. Фото: Telegram

Зокрема, двоє мешканців тимчасово окупованого Довжанська пішли на "службу" до "2 ОМБР 2 АК народної міліції лнр". Воювали проти України у якості "оператора-навідника" та "механіка-водія".

У полон потрапили поблизу Щастя на Кремінної. Інший бойовик з 2015 року воював у розвідувальному підрозділі та в групі БПЛА, його взяли у полон в бою на кремінському напрямку.

Ще троє учасників "армії Л/ДНР" намагалися прорвати оборону на Миколаївському напрямку. Їх визнано винними у державній зраді.

Трьох бойовиків засуджено до 15 років тюрми, двох — до 10, ще одного — до 8 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти продовжують пробивати дно, розповідають, як треба катувати українських дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти намагаються отримати контроль над островом Зміїний.

Також "Знай.ua" писав, що Жозеп Боррель висловився про постачання озброєння Україні, та вважає, що сідати за стіл переговорів потрібно з позиції сили.