Стало відомо про те, що Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки почали вести переговори з компанією AeroVironment Inc., хочуть домовитися про купівлю військової техніки.

Про це стало відомо після нового матеріалу на порталі Bloomberg.

Сполучені Штати Америки зобов'язалися відправити в Україну близько. 700 Switchblade, і не менше ста з них вже прибули. Це безпілотники масою 5,5 фунтів, які призначені для атаки особового складу і легкових автомобілів.

Пролетіти вони можуть не менше 10 кілометрів, і при цьому перебувати над ціллю приблизно 15 хвилин. Зараз у компанії з'явилася нова модель, яка здатна пролетіти близько 40 кілометрів, що значний прогрес, і допоможе позбутися від окупантів значно швидше.

Новий Switchblade - 600 буде придбаний в рамках 300-мільйонної військової допомоги, яку не так давно оголосив Пентагон. Вони роблять все можливе для того, щоб на українські землі якомога швидше прийшов мир.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Минулого тижня Пентагон уклав з AeroVironment контракт на $17,8 млн ще на 300 Switchblade серії 300, збільшивши існуючий Армійський контракт до $144 млн.

Switchblade, фото: скріншот з відео

Поставки в Україну озброєння від західних партнерів тривають. Практично весь світ став на бік наших військових, і бажають, щоб ця війна скоро Закінчилася. Сподіваємося, що так і станеться, і незабаром у нас з'явиться ще один День Перемоги, цього разу над російськими окупантами.

Switchblade, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що пропагандисти рф створили фейковий лист від ЗСУ, але спалилися на простому

Раніше повідомлялося, що окупанти намагаються приховати сліди своїх злочинів в Україні: вимагають від керівництва захисту

Також, Олексій Арестович зізнався, чи потрібно переживати через білоруські навчання на кордоні