Нещодавно українців порадували новиною про те, що володимир путін важко хворий і зовсім скоро на нього чекає складна операція.

Про те, правда це чи ні і на що варто розраховувати українцям розбиралися ведучий Юрій Третяк і тарологиня Людмила Хомутовська.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Третяк запитав у експертки, чи привдиві чутки, наскільки складна буде операція і хто замінить путіна посту президента російської федерації.

Людмила Хомутовська відповіла, що в тому, що путін хворий можна навіть не сумніватися і це щось швидкозростаюче, щось, що не можуть зупинити. Загалом, його здоров'я псується не по дням, а по годинах.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Хто його замінить? Там вже всім зрозуміло, хто замінить. В оточенні вже там домовлено. Там є замінник, який чекає. Операція пройде дуже важко для путіна і тут відновлення досить важке. Так що я не бачу його швидкого повернення назад, ось так", - радує українців тарологиня.

володимир путін, фото: скріншот з відео

Третяк просить уточнити, чи наступником може бути 70-річний колишній глава ФСБ Микола Патрушев. Він, до слова, зараз є Секретарем Ради Безпеки рф і його дуже активно просувають на місце путіна.

"Так, це він. Єдине, що там не один Патрушев. Там йде ще хтось, про кого ми, можливо, не будемо знати. Якийсь соратник путіна. Розумно з боку путіна",- відповідає Людмила.

Нагадаємо, що астрологиня Анна Карпєєва розповіла, чи буде удар від Володимира Зеленського по путіну в кінці травня.

Раніше ми повідомляли, що астрологиня Анна Карпєєва розповіла, що путін капітулює в 2023 році: "Жорсткі бойові дії у нас ще попереду".