Радник Офісу Президента нагадав українцям, що війна не перемістилася на південь і схід, вона триває у всій країні.

Михайло Подоляк зауважив, що у Львові та Києві люди стали думати, що війна вже їх не стосується. Що вона перемістилася на південь і все. Але цього разу так не є.

Михайло Подоляк. Фото: Facebook

"У нас сьогодні Львів, Києв, деякі інші міста, вже як би вони вийшли з війни, вони вважають, що війна перейшла знову ж таки на Схід і Південь України і вона відбувається там. І вони вже живуть своїм повсякденним життям", - зазначив Подоляк.

Але він поспішив запевнити, що війна триває, і вимагає від українців концентрації, та згуртованості.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Ні, друзі, війна не закінчилася. Війна потребує мобілізації всього суспільства. Я хочу, щоб це розуміли і у Львові, і у Києві. Добре, що сьогодні крилатих ракет вже менше. Чому? Тому що росія така держава, яка накопичила якийсь потенціал, і витратила в перші два місяці війни, і сьогодні вона витрачає інші ракети. Вже старі ракети, 60-го, 70-го року випуску. Але витрачає. Нам потрібно розуміти, що війна продовжується. Нам треба, щоб суспільство було мобілізоване, і ми маємо цю війну виграти".

Нагадаємо, раніше путін серйозно хворий, можна навіть не сумніватися і це щось швидкозростаюче, щось, що не можуть зупинити, а на його місці буде Микола Патрушев.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши артилерію точно на ціль.

Також "Знай.ua" писав, що в "ОРЛО" дружини "мобілізованих" влаштували мітинг і заявили, що окупанти кинули їх чоловіків на поле бою.