Стало відомо про те, що брат Рамзана Кадирова був польовим командиром в тимчасово окупованому Маріуполі. Росіяни намагалися використовувати всілякі сили для взяття міста.

Про це стало відомо завдяки новим даним британської розвідки, які регулярно публікуються на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

Цього разу зведення було присвячене ролі чеченських підрозділів у захопленні міста. Перші спроби захопити місто призвели до серйозних втрат особового складу російських військ. Окупанти вирішили використовувати додаткові сили, серед яких було кілька тисяч чеченських бійців.

Складаються вони з добровольців, а також з підрозділів Національної гвардії, які займаються зараз захистом влади Рамзана Кадирова.

"Кадиров, швидше за все, здійснює ретельний контроль за розгортанням сил, а його двоюрідний брат Адам Делімханов, виконує функції чеченського польового командира в Маріуполі. Бойове розгортання такого розрізненого персоналу демонструє значні проблеми РФ з ресурсами в Україні і, ймовірно, сприяє роз'єднаному командуванню, яке продовжує перешкоджати російським операціям" - йдеться в повідомленні британської розвідки.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

кадиров. Фото: Youtube

В черговий раз російська армія показує, що вона не здатна нічого зробити, і поставлені завдання для них всього лише слова. Вони не мотивовані, і думають лише про те, як би повернутися додому.

Кадирівці. Фото: Telegram

Нагадаємо, що СБУ перехопили розмову" жадібного " окупанта: з жахом очікує постачання Західної зброї для ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Кремль показово карає командирів окупаційних військ за провали в Україні

Також, у Маріуполі виявили ще одну братську могилу: російські окупанти перетворюють місто на Некрополь