Глава так званої "ДНР" Денис Пушилін розповів, що їх влада планує створити на місці заводу "Азовсталь", що розташований в Маріуполі. Хочуть стерти з лиця землі.

Про це він повідомив місцевим засобам масової інформації.

Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram

За його словами, на місці металургійного комбінату "Азовсталь" в Маріуполі планується створити технопарк або паркову зону. Тобто, будівля буде повністю знесена, і від минулого тут не залишиться ні сліду.

Вони і раніше вже озвучували, що не планують відновлювати роботу заводу, але, зараз вже почали планувати, що зроблять на його місці. Доведеться їх розчарувати, адже планам не судилося збутися.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Денис Пушилін, скріншот відео

А ось будівля другого великого металургійного комбінату імені Ілліча, який також розташований в Маріуполі, буде реконструйований, а також запущений в експлуатацію.

Виходить, зараз окупанти спеціально знищують промисловий комплекс, який забезпечував робочим місцем 10 тисяч людей, а також приносив до державного бюджету мільярди доларів валюти.

Азовсталь. Фото: Telegram

До речі, в Третьому рейху також віддавали накази розбивати сади, парки та урочища на місці концтаборів і місця масових тортур. Щоб замести сліди. Вже неодноразово говорилося про те, що методички у загарбників не змінюються сотні років, і вони використовують одні і ті ж методи.

Головне тепер не допустити цього, і вигнати окупантські війська з українських земель. Перемога безумовно буде за українцями, і станеться це вже зовсім скоро.

Азовсталь // фото GMK Center

Нагадаємо, що Поворознюк емоційно висловився щодо війни і особисто Володимиру Путіну

Раніше повідомлялося, що СБУ перехопили розмову чергового "жадібного" окупанта: з жахом очікує постачання Західної зброї для ЗСУ

Також, Кремль показово карає командирів окупаційних військ за провали в Україні