В Україну продовжує надходити зброя від міжнародних партнерів. Цього разу Збройні сили отримали польські танки, які будуть чудово справлятися з поставленими завданнями.

Новий ролик з польськими танками з'явився в мережі деякий час тому. Можна побачити, що вони в повній готовності, і незабаром допомагатимуть українським воїнам повертати тимчасово окуповані території.

Йдеться про модернізовані Т - 72м1 і Т-72м1r, знаходяться вони в Харківській області, і обладнані елементами динамічного захисту 4с20 комплексу "Контакт-1", Які чеського виробництва.

"Польські танки передані ЗСУ виглядають досить пристойно в плані стану. Т - 72м1 і Т-72м1r з уже встановленими елементами динамічного захисту 4с20 комплексу "Контакт-1", Які були передані чеською компанією STV Group. Відео знято в Харківській області вчора", - йдеться в повідомленні.

Танки, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Зараз Збройні Сили України накопичують озброєння для того, щоб незабаром здійснити контрнаступ, і звільнити наші території.

ВСУ, фото: Facebook

За словами радник голови офісу президента України Олексія Арестовича, статися це може вже ближче до липня. Україна готується до затяжної фази війни, тому воєнний стан було продовжено не на місяць, як раніше, а відразу на три. Існує ймовірність, що на той час вдасться відтіснити ворога до кордонів, і почати вже серйозні переговори, адже перевага буде у ЗСУ.

Нагадаємо, що буде на місці заводу "Азовсталь" у Маріуполі: навмисно почали знищувати

Раніше повідомлялося, що глава Чечні Рамзан Кадиров придумав нову легенду про вторгнення в Україну: ніяких нацистів, тільки НАТО

Також, жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном: бояться, що бойові дії перенесуться до них