Як відомо, Україна унікальна країна-це ні для кого не секрет. Навіть під час війни в країні почалася посівна, і обороняють аграрну техніку танки.

У мережі з'явився ролик, який був знятий у східній частині України. Там все по-класиці. З року в рік Трактори виходять на поле, і починають посівну.

Але, цього року ця кампанія більш особлива, адже Трактори обороняють кілька танків. На той випадок, якщо російські окупанти почнуть обстріли, вони будуть обороняти наш урожай. За всіма правилами війни.

До слова, через війну значно зменшився плановий об'єм виробництва зерна в Україні. Приблизно на 35% порівняно з минулорічним, адже оброблювана площа через тимчасово окуповані території зменшилася на 21%.

Посівна. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Екватор з виконання весняної посівної в цьому році пройдено. Фактично посіяно вже понад 10 млн га, це близько 75% від посівних площ, які планувалося засіяти. Ранні ярі культури висіяні всі, триває посів кукурудзи, соняшнику та гречки", - розповів перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький.

Посівна, скріншот: YouTube

Війна в Україні триває вже практично три місяці. Окупанти не досягли значних успіхів на фронті, тому намагаються втриматися на зайнятих територіях. ЗСУ при цьому вже готують план контрнаступу, але для цього потрібно накопичити необхідну від західних партнерів зброю.

ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що захисник Чернігівщини з позивним "добрий" розповів про пекло, яке пройшло

Раніше повідомлялося, що збожеволілий Лукашенко підписав закон про смертну кару за замах на вчинення теракту: вже звинуватили опозицію

Також, на прикордонних пунктах знову черги, але в інший бік: понад 40 000 людей щодня повертаються в Україну