СБУ перехопила ще одну цікаву розмову окупанта, яка була мобілізована в "ДНР" для війни проти України. Чоловік порівнює службу в лавах російської армії з рабством і готовий до дезертирства. Про це йдеться в повідомленні СБУ в соцмережі facebook.

Мобілізовані в "ДНР" намагаються всіма силами втекти з війни і навіть шукають для цього правозахисні організації. Вони відзначають, що бути в рядах ЗС рф це те ж саме рабство і тому схильні до дезертирства.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Хоча куди-небудь звернеться, ну, не знаю, з прав людини, врешті-решт. Йо-майо, я що, в полоні якомусь або в рабстві? Я не зрозумію ось це", - скаржиться мобілізований житель так званої "ДНР" своїй дружині.

Окупант не знає, що йому робити і куди звертатися, адже за фактом Росії немає діла, як вони себе почувають.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"У Росію не поскаржишся, тому що це Росія змусила, петушиліна (прим. Пушилін) не поскаржишся, тому що він нас подарував або продав Росії, Україні – я буду зрадником...", - сказав окупант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро: "сидіти і курити бамбук".

Також наш портал інформував, заслужений діяч науки і техніки України пішов на війну з двома синами - мріє дописати свої книги: "Живемо у великий час".

Крім того, наш портал інформував, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину - історії, які не залишають байдужими.