Стало відомо про те, як у Маріуполі зростає загроза епідемії. Через зливові дощі по місту розноситься сміття і трупна отрута. Що про це відомо.

Такою несприятливою інформацією поділився радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, в місті найближчим часом може трапитися екологічна катастрофа, яку потрібно негайно зупинити.

Петро Андрющенко

На даний момент в тимчасово окупованому Маріуполі забиті зливові відводи і каналізація забезпечують розтікання дощової води разом зі сміттям. Це призводить до того, що він починає гнити, а трупна отрута поширюється по всій території міста.

Тепер це не просто загроза нової епідемії, а реальність, яку необхідно запобігти. Російські окупанти при цьому і далі ігнорують санітарні вивезення, і формують тільки "красиві фото", щоб показати своєму народу як" покращилося " життя громадян після їх приходу. Найсумніше, що там величезна кількість людей вірять в цю пропаганду, і не хочуть подивитися правді в очі.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Маріуполь, фото: вільне джерело

"Маріуполю дуже потрібна нова хвиля евакуації. Наслідки перетворення Маріуполя в гетто будуть катастрофічні. Очікувано, дощі перетворили місто на Венецію. Забиті зливові відводи і каналізація забезпечують розтікання дощової води разом зі сміттям, наслідками його гниття і трупною отрутою по всьому місту. Загроза епідемії перетворюється на реальність з кожною грозою...",- зазначив радник Маріупольського міського голови", - пише він.

Маріуполь, фото: вільне джерело

До слова, за даними української влади, в Маріуполі загинуло вже близько 20 тисяч осіб.

Маріуполь. Фото: Youtube

Нагадаємо, що корабельні коки і начальники туалетів: окупанти записують до лав морпіхів кого завгодно, поповнюючи втрати

Раніше повідомлялося, що у Великобританії попереджають Молдову про можливий напад Росії

Також, російська економіка продовжує скочуватися на дно, але влада продовжує брехати-ГУР МО