Президент України Володимир Зеленський зробив низку нових заяв, де розкрив деякі подробиці війни. Розповів про зустріч з Путіним, а також про план Б на випадок смерті когось з уряду.

За словами гаранта, які були сказані на Міжнародному економічному форумі в Давосі, бачитися з російським диктатором вони готовий лише один раз, і зроблено це повинно бути для припинення війни. Інші варіанти розглядати не збираються.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

"У них така структура прийняття рішень в державі, що без нього ніякі рішення не приймаються. Всі інститути у них об'єднані одним рішенням-рішенням президента РФ. І якщо ми говоримо про конкретне рішення щодо припинення війни, то без нього цього рішення не буде. «А після того, що вони наробили, великих бажань з приводу цих зустрічей точно немає" - говорить український лідер.

При цьому, сам Володимир Зеленський зазначає, що сильного бажання бачитися з Путіним у нього немає. Вони принесли за останні 3 місяці нам стільки болю і розчарувань, що перестаєш вірити будь-яким людям, які хоч на краплю пов'язані з Росією. А ось чи вдасться зустрітися політикам, і прийти до однієї угоди, звичайно ж на умовах України-ніхто не знає. На даний момент йде битва за Донбас, яка багато в чому стане визначальною.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Офіс Президента

До слова, також Володимир Зеленський розповів про план, який розробили в уряді на випадок його вбивства. Вони розробили багато варіантів.

"Ми були підготовлені і розділені, я, прем'єр-міністр і глава парламенту. У нас парламентсько-президентська республіка. Ми розуміли, якщо буде та чи інша втрата, ми будемо готові до цього процесу. Ми розділили Кабмін на дві частини, це було два дубля, щоб країна могла бути захищена навіть від таких результатів" - підсумував гарант.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Нагадаємо, що радник Росії в ООН у Женеві, заявив про свою відставку через війну з Україною

Раніше повідомлялося, що на Путіна навесні було скоєно замах, на жаль провальне-ГУР МО України

Також, має бути вже в червні: МЗС жорстко відповів Франції на довгі обіцянки