Стало відомо про те, що російські окупанти найімовірніше готуються до чергової спроби захопити Чернігівську та Сумську області. Накопичують війська на північному кордоні.

Про це повідомляв The Washington Post.

В останні кілька днів російські окупанти активізувалися на північному кордоні України. По всій видимості, вони можуть зробити другу спробу захоплення двох областей, з яких їм довелося піти на початку квітня.

Захист кордонів - фото volynnews

"У будь-якому випадку ми готуємося до можливого вторгнення. Вони атакують наші позиції і міста. У росіян немає поняття про правила ведення бою", - сказав заступник командувача Прикордонними військами області Олександр Вадовський.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

До слова, зараз щодня російські окупанти запускають по Чернігову від двох до восьми ворожих снарядів. У зв'язку з цим наші захисники змушені вести вогонь у відповідь через державний кордон. Це допомагає стримати наступ російських військ. Така ж ситуація і в сусідній, Сумській області.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

А ось у Харкові ворожі війська були витіснені в кордоні, і зараз очікується, що оборонна підготовка може перерости в масові бої.

Як все буде в результаті - нікому невідомо, однак, українська армія готова до такого варіанту, адже після 24 лютого помилки були засвоєні, а кордони значно укріплені. Тепер їм буде вкрай важко повторити події перших тижнів війни.

Захист кордонів - фото volynnews

Вельми кумедним виглядає той факт, що окупанти починають працювати над новими напрямками, не закінчивши роботу на колишніх. З такою методикою вони програють ще швидше, ніж розраховувалося. Одного разу їм доведеться піти з наших земель, це лише питання часу.

Нагадаємо, що українські партизани нагадали окупантам про долю нацистів і Нюрнберзький трибунал

Раніше повідомлялося, що 3 місяці війни з Росією: як ЗСУ розгромили плани окупантів у пух і прах

Також, російські окупанти хваляться дружинам звірячими злочинами проти українського народу