Стало відомо про те, що Україна значно посилила охорону північного кордону на фоні загрози з боку росіян. Ворог не зможе пробратися.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін під час ефіру телемарафону.

Євген Єнін

На сьогоднішній день в північних регіонах, які межують з Росією, почали фіксуватися спроби проникнення диверсійно-розвідувальних груп. Крім того, окупанти здійснюють все частіше обстріли в цьому напрямку, щоб українська сторона не мала можливості направити резерви в більш "гарячі" точки. Чергова провокація, іншими словами.

Російські війська, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

"На сьогоднішній день ми частіше стикаємося з артилерійськими або мінометними обстрілами. В окремих випадках мова йде про спроби проникнення ДРГ з російського боку. Вони зазвичай отримують рішучу відсіч і з великими втратами відступають", — сказав Євген Єнін.

У зв'язку з цим, Міністерство внутрішніх справ спільно зі Збройними силами здійснюють оборону кордонів. Був посилений режим служби в цих місцях до такої міри, що ворогові буде вкрай складно прорватися.

Російські війська, фото: скріншот з відео

До слова, поруч з білоруським кордоном, на щастя, накопичення російських військ не спостерігається. Мабуть, вони вирішили, що після минулого ганьби не наважаться повторити його.

Нагадаємо, що за день до цього в західних виданнях почала з'являтися інформація про те, що росіяни накопичують війська недалеко від Чернігівської та Сумської областей. Ймовірно, вони знову спробують зайти туди, адже їх ключова мета-Київ.

Нагадаємо, що захисники показали, як перетворюють трофеї окупантів на потужну зброю для захисту України

Раніше повідомлялося, що після окупації Росія почала анексію Маріуполя - у Путіна висунули божевільний план

Також, Українці масово почали повертатися додому з Європи: кількість людей у містах зростає