Російські війська за три місяці війни довели всьому світу, що вони нічого з себе не представляють. Елітні підрозділи провалилися, і ворог несе величезні втрати.

Про це стало відомо завдяки новим даним від британської розвідки, які були опубліковані на офіційному акаунті Міністерства оборони України в соціальній мережі Twitter.

З самого початку повномасштабного вторгнення в Україну, російські повітряно-десантні війська допустили відразу кілька тактичних провалів. "Друга армія в світі" різко опустилася в кінець рейтингу.

Серед таких провалів можна назвати спроба наступу на Київ через аеродром у Гостомелі, провали на Ізюмському напрямку, а також, переправа через річку Сіверський Донець, яка обійшлася їм вкрай дорого.

"Російська доктрина передбачає використання ВДВ для виконання деяких з найскладніших операцій. ВДВ чисельністю 45 тисяч осіб складаються в основному з професійних контрактників, які мають елітний статус і отримують додаткову оплату. ВДВ використовувалися на завданнях, які краще підходять для важкої броньованої піхоти, і зазнали важких втрат під час війни. Їх змішані характеристики, ймовірно, відображають стратегічне неправильне управління цим потенціалом і нездатність Росії забезпечити перевагу в повітрі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Британська розвідка, фото: Twitter

Неправильне використання ВДВ показало, що інвестиції російського диктатора в Збройні Сили рф призвели до провалів, так як кошти постійно розкрадалися.

Якщо так піде і далі, то перемога України трапиться навіть раніше, ніж всі розраховують. Любов до корупції окупантів прискорить цей процес.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що путінський пропагандист "заспокоїв" росіян, а також пригрозив світу ядерним ударом

Раніше повідомлялося, що російські окупанти заздрять поставкам зброї Україні: у них на контрасті "молоде м'ясо" без бронежилетів

Також, бронетехніка, вантажівки і позашляховики: Литва готує Україні нову партію допомоги на 15,5 млн євро