Війна триває, і з кожним днем вона робить українців сильнішими, сміливішими, мудрішими. Досвід нас вчить давати противнику відсіч та виконувати надскладні дії.

Ганна Маляр, заступниця Міноборони розповіла про здобутки українських військових хірургів. Про надскладну операцію, яку ще не проводили жодного разу у світі Ганна Маляр розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Поранений. Фото: Youtube

"Минулого тижня у військово мобільному госпіталі в одному з прифронтових міст України вперше в Україні виконана сучасна лапароскопічна операція — видалення нирки при вогнепальному пораненні з руйнацією органу", - написала представниця Міноборони.

Вона повідомила, що у шпиталі виконано вже дві подібні операції. Врятовано життя наших воїнів, сміливих захисників України.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Бліндаж. Фото: youtube

"Завдяки надскладним технологіям на професіоналізму наших військових хірургів, поранені вже самостійно ходять по палаті".

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські війська зазнали провалу одразу на трьох напрямках в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", світові лідери знову заговорили про створення Міжнародного антикорупційного суду через війну в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Швейцарія віддасть арештовані 104 млн доларів друга Януковича Україні, які були заморожені з 2014 року.