Мешканка Мелітополя розповіла, які настрої у населення. Партизани в Запорізькій області почали діяти більш активно.

Про це жінка з тимчасово окупованого Меліптополя розповідає телефоном знайомому російському окупанту, їхню розмову перехопили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

На територіях, які тимчасово окупувала Російська Федерація, місцеві жителі з нетерпінням чекають, коли збройні сили України їх звільнять. Вони знову хочуть мирного неба над головою.

Від свавілля з боку окупантів страждають навіть колаборанти, які за гроші почали їм прислуговувати. Тепер навіть вони мріють про повернення територій під контроль української влади.

Жінка, розмову якої перехопили, спочатку зраділа, коли в місто зайшли російські військові. Тепер же загарбники почали "звільняти" українців від їх власного житла і майна в Запорізькій області.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Оголошення українських партизанів. Фото: Telegram

"Зараз подзвонили з Кирилівки. У моєї подруги на базі відпочинку зараз двадцять з чим БТРів зайшли. Заходять в кожне це... У неї там не база, а два поверхи на двох сотках. Заходять і забирають", - каже вона.

Співрозмовник по телефону, який найімовірніше зараз воює, почав заспокоювати жінку. Придумав казку про те, що коли російські війська просунуться трохи далі, то покинуть зайняті будинки. Однак, жінку це сильно не порадувало.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Також, за словами мешканки Мелітополя в Кирилівці відновився партизанський рух. Тепер, навіть сумніваються громадяни хочуть якнайшвидшої перемоги України.

"Народ знаєш, як окрисився? Там зараз знову партизани в Кирилівці піднімаються. Ось що найстрашніше. Навіщо так робити? Зрозуміло, що вже не віддадуть. Добре, розмістити треба... А забрати аптеки? Людям зараз жити нема на що, вони хотіли поторгувати, поки є можливість. А їм же нічого! Як хочеш-так і живи. А це як пояснити? Яким це людям треба?! Бардак бардаком. "Бендери" у нас так не робили " - обурюється жінка.

Нагадаємо, що в США поговорили з офіційним Києвом про обмеження на використання зброї: бояться провокацій росіян

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ знищили Російський блокпост разом з окупантами на трасі Лисичанськ-Бахмут: вже почали закріплюватися

Також, російські загарбники надіслали ешелон старовинних танків Т-62: "пам'ятка" з'явилася на вокзалі в Мелітополі.